English version of this page

Museumsbutikken på Historisk museum

Butikklokale fylt med ulike varer, blant annet bøker, tekstiler og leker.

Velkommen!

Legg turen til Historisk museum for å se våre spennende utstillinger. Her finner du også byens beste utvalg av historiske bøker, eksklusive smykker inspirert av vikingtiden og andre epoker av norsk historie, replikaer av historiske glass, i tillegg brettspill, leker og flotte kopier av gjenstander fra antikken, vikingtiden, middelalderen og det gamle Egypt.  

Butikken ligger rett innenfor museets hovedinngang og følger museets åpningstider. Du er velkommen til å handle i butikken uten å løse billett til museets utstillinger, dersom du skulle ønske det.

Her finner du det du trenger av gaver til den historieinteresserte!

Bøker

Lær mer om de interessante historiene som blir fortalt i museets utstillinger. Her finner du både faktabøker og skjønnlitteratur om historiske tider og hendelser som stikker seg ut.

Smykker

Butikken fører et bredt utvalg av smykker som er direkte kopier eller inspirert av smykker og gjenstander fra vikingtid og andre epoker av norsk historie.

Leker og spill

Hos oss finner du leker og brettspill som både underholder og lærer oss om historien – leker, spill, aktivitetshefter, bøker og tegneserier til barn, ungdom og voksne.

Gaver

Er du på jakt etter gaven som skiller seg ut? Hos oss finner du gaveartikler med historisk sus – blant annet  kopier av historiske gjenstander fra utstillingene, kjøkkentekstiler, lekre notatbøker, kort og konvolutter, såpe, te, krydder og håndlagde drops.

Bestillinger via nett

Vi har ikke nettbutikk på det nåværende tidspunkt, men hvis du kan betale med Vipps, sender vi deg gjerne varer i posten. Vi har for øyeblikket ikke andre betalingsløsninger enn Vipps. Vi sender kun innen Norge. Fraktkostnad og administrasjonsgebyr på totalt 155 kroner tilkommer hver bestilling. Les mer om fremgangsmåte for bestilling.
 

Kontakt museumsbutikken