English version of this page

Museumsbutikken på Historisk museum

Butikklokale fylt med ulike varer, blant annet bøker, tekstiler og leker.

Velkommen!

Museumsbutikken på Historisk museum er pyntet til jul og fylt med unike gaver du ikke finner andre steder.

Her finner du byens beste utvalg av historiske bøker, eksklusive smykker inspirert av vikingtiden og andre epoker av norsk historie, replika av historiske glass og andre gjenstander, spill, leker og en rekke gaveartikler til store og små.

Julepynt

Hvis du ser etter original julepynt med historisk sus er butikken i Historisk museum stedet for deg.

I uke 51 får du 30 % rabatt på julepynt

Spill

Hos oss finner du spill som både underholder og lærer barn og voksne om historien.

I uke 49 får du 20 % rabatt på spill

Smykker

Butikken fører et bredt utvalg av smykker som er direkte kopier eller inspirert av smykker og gjenstander fra vikingtid og andre epoker av norsk historie.

I uke 50 får du 20 % rabatt på alle smykker

Bøker

Lær mer om de interessante historiene som blir fortalt i museets utstillinger. Her finner du både faktabøker og skjønnlitteratur om historiske tider og hendelser som stikker seg ut.

I uke 48 får du 20 % rabatt på bøker (gjelder ikke bøker utgitt i 2022)

Gaver

Er du på jakt etter gaven som skiller seg ut? Hos oss finner du mange flotte gaveartikler som kopier av historiske gjenstander fra utstillingene, kjøkkentekstiler, lekre notatbøker, kort og konvolutter, såpe, te, krydder og håndlagde drops.

Barn og unge

I butikken finner du tegneserier, barne- og ungdomsbøker og leker til både barn og voksne som vil leke og lære mer om historien.

Bestillinger via nett

Vi har ikke nettbutikk på det nåværende tidspunkt, men hvis du kan betale med Vipps, sender vi deg gjerne varer i posten. Vi har for øyeblikket ikke andre betalingsløsninger enn Vipps. Vi sender kun innen Norge. Fraktkostnad og administrasjonsgebyr på totalt 155 kroner tilkommer hver bestilling. Les mer om fremgangsmåte for bestilling.
 

Kontakt museumsbutikken