Spill

Butikken byr på et utvalg av spill som passer til barn og voksne, som sjakkspill med kopier av de berømte Lewis sjakkbrikkene, det moderne strategispillet Viking Jarl, kortspillet Ragnarok, og vår bestselger – brettspillet Hnefatafl.

I uke 49 får du 20 % rabatt på spill.

Brettspill på rosa bakgrunn

Hnefatafl 449 kr. Foto: Calle Huth/KHM, UiO.

Hnefatafl, som uttales nef-ah-tah-fel og betyr «Kongens bord», var et populært spill i de nordiske områdene allerede fra 400 e. Kr. Med vikingene spredde spillet seg til de landene de reiste til. Hnefatafl kan minne litt om sjakk, men består av en høvding med hird i midten som skal forsvare seg og flykte fra en overtallig angriper. Spillebrikkene i støpt, syntetisk harpiks og spilleflaten i trykket lin kommer i en fin gaveeske med spilleregler på flere språk.

Ragnarok – Gudenes skjebne er et spennende, moderne kortspill som passer til både voksne og barn. De 65 kortene viser forskjellige vesener og gjenstander fra den norrøne mytologien. Hvert kort beskriver deres styrker og svakheter, og fortellingen som hører til. Med informasjonen på kortene kan du spille seks morsomme og pedagogiske spill. Du kan til og med spille ut Ragnarok! Spillet kommer i en norsk og en engelsk utgave.

Kortspill
Ragnarok – Gudenes skjebne 199 kr. Foto: Calle Huth/KHM, UiO.
Publisert 22. nov. 2022 13:44 - Sist endret 22. nov. 2022 15:19