Bestillinger via nett

Vi har ikke nettbutikk på det nåværende tidspunkt, men hvis du kan betale med Vipps, sender vi deg gjerne varer i posten. Ikke send oss forhåndsbetaling, vi vil sende deg et krav via Vipps-appen som du må godkjenne.

Vi ber om at alle bestillinger skjer skriftlig per epost til museumshop@khm.uio.no.

Eposten må inneholde:
- Ønsket vare(r) og antall
- Fullt navn på bestiller
- Leveringsadresse (og evt. navn på mottaker hvis varen skal sendes andre enn bestiller)
- Telefonnummer Vipps-kravet skal sendes til
- Ønsket tidspunkt for betaling. Velg et tidspunkt innenfor butikkens åpningstid tirsdag-fredag. Velg gjerne et tidspunkt noen dager frem i tid slik at vi rekker å behandle din henvendelse. Vi sender deg et krav i Vipps-appen til avtalt tidspunkt. Kravet må godkjennes umiddelbart etter at det er mottatt.

Vi sender kun innen Norge. Fraktkostnad og administrasjonsgebyr på totalt 155 kroner tilkommer hver bestilling. Varer sendes med sporbar Norgespakke, og ekspedisjons- og leveringstid er normalt innen en uke etter at bestillingen er bekreftet av oss. Alle bestillinger må skje skriftlig via epost, vi tar ikke imot bestillinger per telefon. Vi tar forbehold om forsinkelser ved transport, prisendringer og at varen kan være utsolgt på bestillingstidspunktet. Vi har for øyeblikket ikke andre betalingsløsninger enn Vipps.

Publisert 26. apr. 2022 13:14 - Sist endret 26. apr. 2022 13:14